quadrie.be

Kalender

 

Frank Galan zaterdag 26 september 2020

Diner + optredens 

59 euro (excl drinks)   

 

Italiaanse ham met cavaillon en garnituur

---

Kabeljauw met preiroomsausje, duchesse aardappelen

--

Moelleux van chocolade met vanille ijs

 

Deuren open 18:45u

 

 

Andrei Lugovski zondag 8 november 2020

Gratis tombola, mooie prijzen 

Deuren open 11:45u

Reservatie/Tickets voordien te betalen (BE02 7795 9497 9240)

 Zaal volzet - Enkel nog veranda 

Huisaperitief met hapje

---

Scholfilet met spinaziemousse, groentenbrunoise, chardonnaysausje

---

Suprème van kalkoen, trappistenbiersaus, zuiderse groentenmix, kroketjes

---

Appelgebak met vanilleijs

 

All-in 62 euro (t.e.m. koffie)

55 euro (enkel apero, water, koffie)

 

 

Moorddiner

Zaterdag 5 en zondag 6 december 2020

(19u en 12u) 

  

Dans

Donderdag 15 oktober 2020 met Johnny Clarysse

 

Gezellige dans op donderdag

Lunch om 12u: €15 incl. aperitief vh huis & hapje

Dans om 14u30: €6 incl. dessert/gebak

 

Data zomer en najaar afh van corona maatregelen

Brunch

 

Data zomer en najaar afh van corona maatregelen 

 

Huisaperitief met hapjes

---

Koud voorgerechtenbuffet

(vis, vlees, fruits de mer, salades, ...)

---

Warm voorgerechtenbuffet

(vis, soep, garnaalkroketjes, ...)

---

Hoofdgerechtenbuffet

(vis, vlees, groentjes, sausjes, ...)

---

Nagerechtenbuffet

(dessertjes, kaasplank, fruitsalade, chocolade fondue, digestief, ...)

 

50 euro (enkel buffet)

64 euro (all-in)

57 euro (incl apero/waters/koffie)

 

Kinderen 2,5 euro per jaar, all-in

 

Communies

 

Communie en Lentefeest 2020

Voorgerechten

Italiaanse ham met cavaillon en slaboeketje

Trio van zalm: gerookt, zalmtartaar en huisgemarinerd

Sint-Jacobsschelp gevuld met Sint-Jacobsvrucht en mosseltjes, julienne van prei, witte wijnsaus en gegratineerd in de oven (+5 euro).
Gebakken scampi in kreeftensaus, met tagliatelle en groentenbrunoise
Soep: Crème Argenteuil, aspergeroomsoep met garnituur.

 

Hoofdgerechten

Sappige filet van graankip met Gandaham en Oud Brugghe kaas, saus van Oude Geuze, groentenkrans en kroketjes.
Gegrild Ardeens varkenshaasje met sausje van Rodenbach, geserveerd met seizoen groenten en kroketjes.
Kalfsmedaillon met bouquetière groenten, vleesjus en pommes dauphines (+5 euro).
Zalmfilet met romig groen kruidensaus, groentengarnituur en torentje hertoginneaardappelen

 

Nagerechten

Feestelijke ijstaart geserveerd met fruitsalade en vanillesausje.
Verwenpalet van het huis: crème brulée, fruit, chocolademousse, gebakje en ijscoupje.

 

Menu aan 37€ bestaat uit: soep - hoofdgerecht - nagerecht
Menu aan 39€ bestaat uit: voorgerecht - hoofdgerecht – nagerecht

Feesten

Menu's en prijsen kunt u direct downloaden en bekijken uit het inspiratieboekje.

 

We streven steeds naar een feest op maat.

 

Neem vrijblijvend contact op.

 

Download hier de feestbundel!

Seminaries

Voor een vergadering, seminarie, productvoorstelling of een ander zakelijke bijeenkomst kunnen wij u 4 multifunctionele zalen aanbieden.

 

Salons Ter Velde heeft een capaciteit voor 20 personen (privé-ruimte) tot een grote zaal met veranda, terras en tuin voor 200 à 300 personen.

 

De koffie, thee, fruitsap en mini-koffiekoeken zijn standaard bij de ontvangst. Zo ook de cake en versnaperingen tijdens de pauzes.

 

Papier en pen, scherm, internet-toegang, muntjes en Spa plat en bruisend op tafel zijn een vanzelfsprekendheid.

 

Afhankelijk van broodjeslunch, warme lunch of een uitgebreidere menu kiest u voor standaard of deluxe.

 

Contacteer ons en we stellen gratis een seminariepakket samen op uw maat